Slumpad post: Strosar på morgonen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sammanfattning och bilder från spanienresan

| 2005-07-31, 14:35

Efter att vi flyttade från Marbella fick vi aldrig tillgång till bloggen varken från The Beachhouse (som vi bodde på under bröllopet) eller från Barcelona (som vi stannade i under fyra dagar på vägen hem. Här är länkar till bilder från Marbella:

2005-06-20 – Första dagen i Marbella
2005-06-21 – Utflykt till Puerto Banus
2005-06-22 – Katamarantur och tapas

Bröllopet var alla tiders. Mycket coolt med det otroligt vackra hotellet där det hölls. Här är bilder från The Beach House:

2005-06-23 – Bröllop på The Beach House
2005-06-24 – Soft på The Beach House

Efter Marbella åkte vi som sagt till Barcelona. Väl där köpte vi varsin tvådagars turistbussbiljett som man kunde åka på de tre turistbussturerna som finns där. Eftersom de stannade på lämpliga ställen hann vi nog se det mesta och tog en faslig massa bilder. Vi utnyttjade stadens tunnelbana och bussnät en del också för att ta oss till olika ställen. Det kanske mest imponerande var La Sagrada Familia. Där knäpptes det en och annan bild. Vi åkte tillbaka dit på kvällen en dag senare för att se när strålkastarna som är riktade mot byggnaden på kvällstid tändes. Vi besökte också andra byggnader av Gaudi, samt åkte runt och kollade på de olympiska delarna av staden, plus en massa annat. Ingen tur till stranden dock, vilket kanske var tur eftersom vi redan hunnit bli klädsamt röda i Marbella Här är länkar till bilderna från Barcelona:

2005-06-25 – Tur och middag i Barcelona
2005-06-26 – Sightseeing i Barcelona
2005-06-27 – Hus och olympiad i Barcelona
2005-06-28 – Hus och park i BarcelonaEn kommentar to “Sammanfattning och bilder från spanienresan”

  1. […] roligt att de är andra miljöer än de vanliga och oxå att det är en plats som vi besökt. Trots att det är nästan 500 tättskrivna sidor går den fort att […]

Kommentera