Slumpad post: Gråsjö, Frida: Top ten-listan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bokhylleväggen klar!

| 2006-07-10, 21:57

BokhylleväggNu är äntligen bokhylleväggen i vardagsrummet klar. Redan innan vi renoverade planerade vi att bygga bokhyllor som gick från golv till tak på hela norra kortväggen i vardagsrummet. Av den anledningen tapetserade vi aldrig den väggen, så det har sett lite halvdant ut under tiden. Bokhylleväggen är uppbyggd av:

 • 4 st Billy 202×80
 • 4 st Billy 106×80
 • 1 st Billy hörnylla
 • 1 st Billy 202×60

Tre av de halvhöga bokhyllorna sågades till så att de blev överhyllor som precis passade in i den delen som blivit kvar upp till taket. I samband med det blev det lite material över som blev en serverlåda till john.nu! Slutklämmen blev att sätta upp repet (som vi har istället för taklist).3 kommentarer to “Bokhylleväggen klar!”

 1. sue says:

  Ja, något måste vi ju göra när det regnar eller är för varmt 🙂

 2. Anna says:

  Skitbra! Jag blir bara mer och mer imponerad av vad jag ser på bloggen.

 3. […] uttaget sitter en bit ifrån routern behövde en kabel dras längs hela bokhylleväggen. Detta löstes genom att borra hål genom alla bokhyllorna, längt bak längst ner genom vilken […]

Kommentera