Slumpad post: Glömde service på bilen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fulaste staketet borta

| 2006-07-30, 21:41

Av någon anledning så målades inte hela staketet vitt utan en viss del fick vara grönt. Kanske tog färgen slut. Nåja, när vi tog bort den vita delen beslöt vi oss för att skjuta på borttagandet av den sista delen.

Idag stod vi och tittade på den och kände att den där borde vi snart ta bort för den är ju så ful. En timme senare (ungefär) var det borta. En av grindstolparna tänkte vi ha kvar för att ha brevlådan på men en av våra trevliga grannar kom ut och sa att de hade kvar en orginalstolpe om vi var intresserade och vips så var grindstolpen oxå borta! SKÖNT! Kanske var det för att även de tyckte att det var väldigt fult 🙂

Grönt staket Grindstolpe Brevlåda på stolpe

Så nu är det mer sallad planterad – får se om den växer lika bra som den andra. Hann köpa lite andra blommor på Trädgårdshuset som jag planterade. Passade på att fråga trädgårdsmästaren där lite och fick bla reda på att häcken borde klippas före augusti… Så det var bara att ta fram häcksaxen och sätta fart när jag kom hem. Lite problematiskt var det dock där Kejsarvindan har snurrat runt, så på vissa ställen klippte jag av häcken men lät biten sitta kvar – omslingrad.5 kommentarer to “Fulaste staketet borta”

 1. Sandra says:

  Fiiint! 😀
  En fråga bara har alla på gatan en fasadflagga?
  Det é väldigt likt husen i “Svensson Svensson”

 2. sue says:

  Givetvis har alla flagga – tom så att vissa har flyttat på den för att ha den på samma plats som alla andra. 😀

 3. Niklas says:

  Hurra så bra 😀

 4. Sandra says:

  nice 😛

 5. […] jag säga hur jag flög bakåt och nästa landade på ändan i stakethögen som ligger på gräsmattan… Det blir nog inte några fler närbilder på levande varelser […]

Kommentera