Slumpad post: Insamling
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Haglöfsrea

| 2006-10-25, 21:01

RidgekängorIdag var det dax för årets Haglöfsrea, så vi stack tidigt från jobbet och drog ut till Wasahallen på Djurgården. Mycket folk och lång kö till kassan previs som vanligt. Bästa inköpet tror jag var ett par kängor. Vi betalade, åkte hem, packade upp och insåg att en fleece inte var med, men efter uträkning så såg vi att den var betald. Suck… vi satte oss i bilen och 50 minuter senare var vi hemma igen – med en fleece. Halvjobbigt dock att i kassan säga “Hej, vi var här och handlade förut och när vi kom hem så såg vi att det saknades en fleece.” Hur ska man kunna bevisa något sånt?6 kommentarer to “Haglöfsrea”

 1. Niklas says:

  Men det gick ju bra iaf. Ni ser ju onekligen rätt så trovärdiga ut…

 2. sue says:

  Haha, ja på något sätt så gör vi väl det. Sen kunde jag ju beskriva hur den såg ut och vad ska de göra?

 3. sue says:

  Friluftsmänniskor helt enkelt 😉

 4. Niklas says:

  mmm…VERKLIGEN

  Själv planerar jag för att bli båtmänniska.
  Vi får väl se hur DET går.

 5. […] onsdags var det dax för den årliga Haglöfsrean, så klockan tre stod vi i den hundrameterslånga kön för årets […]

Kommentera