Slumpad post: Pimpad tejphållare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Krokusar

| 2007-03-27, 11:44

Jag pausar lite från det hektiska arbetslivet och passar på att njuta av vår trädgård. Idag var det krokusarna som var målet, med test av diverse objektiv och mellanring.

krokus 1

Krokus 2

Krokus 3

Krokus 4

Krokus 5

Jag har iaf lyckats identifiera “Blå bägarkrokus, Prins Claus” bland dem (de som ser vita ut). Sen vet jag inte om det är från förra husägarna eller om det är jag som planterat… Minns inte riktigt var jag satte de olika lökarna så jag kan inte gå på det heller. Tror dock jag gjorde en ritning…En kommentar to “Krokusar”

  1. […] första höst här satte jag massa lökar där de flesta kom upp förra våren. Mest krokus, men även en del tulpaner och andra […]

Kommentera