Slumpad post: Vaknade av klockan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Målning av balkong

| 2007-04-16, 19:05

Nu är även golvet på balkongen målat och inte bara räcket runt. Givetvis ingick en rejäl skurning av det först vilket gjordes igår eftersom det var så fint torkväder både igår och idag. Det kändes som ett lagom kvällsprojekt att måla de 14 plankorna som finns och det gick på mindre än en timme faktiskt!

Skurning Man kan ju se att det behövdes en rengöring!

Startat Enorm skillnad på före och efter.

Nästan klar Bara en liten sista bit kvar.

Lite halvmeckigt när man inte har någonstans att stå. Hann fundera en del över hur man ska gå till väga för att få det så enkelt som möjligt så nu vet jag en del tills det är dax för altanen. Ser ju tyvärr ut som att det ska komma regn här framöver så det får väl dröja 🙁 Misstänker att det då är dax att ta tillbaka allt som nu står på gräsmattan – kanske redan ikväll. Man får stå i när man har hus :mrgreen:Kommentera