Slumpad post: Sarenbrant, Sofie: Mytomanen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Larsson, Åsa: Svart stig

| 2007-08-04, 17:11

Larsson, Åsa; Svart stigTredje boken av Åsa Larsson och jag kommer att fortsätta läsa kommande böcker ska jag villigt erkänna. Tycker de är mycket bra. Den här på över 400 sidor började jag läsa i måndags och idag kunde jag inte riktigt släppa den utan var tvungen att läsa ut den. Gillar hur hon väver samman den bild som polisen har med utdrag ur övriga huvudpersoners väg till nuet i boken.

Läs dem och gör det i ordning!En kommentar to “Larsson, Åsa: Svart stig”

  1. […] när man lärt sig om något nytt, man ser namnet i flera sammanhang. Senast i dag när jag läste Svart stig så nämndes hon i den! Enligt DN härom dagen så har hennes utställning slagit publikrekord och […]

Kommentera