Slumpad post: Dagens i-landsproblem
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sova på natten

| 2007-10-26, 10:16

HundsängFinns det något som småbarnsföräldrar pratar mer om än bajs så är det nattsömn. Jag tänkte dock visa en smart lösning för “nattförvaring” av bebis. Det finns dyra så kallade babynests, men på IKEA så finns mycket billigare hundsängar som man kan ha i sin stora säng med lakan över. Då blir det som en säng i sängen. Man slipper som förälder oroa sig för att råka rulla över sitt barn och barnet vänjer sig vid en egen säng.

Sovplats

Ett annat plus som faktiskt BVC-Anette sa när vi introducerade henne i denna lösning var att man då enklare kan höja upp ena delen av sängen om barnet blir förkylt.14 kommentarer to “Sova på natten”

 1. sandra says:

  Zamantha har en sådan ikea säng och hon ÄLSKAR den 😛 bästa är att den går att tvätta i 60 grader

 2. Sue says:

  Låter finfint – då kan vi ha den kvar när vi i framtiden skaffar hund 😀

 3. John says:

  Ser inte Babynest sängen en smula liten ut (eller är det en väldigt stor knodd)? 😯

 4. Sue says:

  Jo, den ser väldigt liten ut tycker jag. Fast jag tror att det är själva poängen – att det är trångt som i magen…

 5. Anna says:

  Lösningen är mycket fiffig om man vill flytta sin sovande bebis också. Vi hade behövt en sådan när Tyra var nyfödd. Smart!

 6. Louise says:

  Å vilken bra idé! Den ska vi nog köpa 😀

 7. Niklas says:

  Vad hände med egen säng för barnen? Barn i sängen…brrr….

 8. Sue says:

  Åh, barn i sängen som är såååååååå mysigt! Som au-pair tyckte jag det var ett av plussen när båda föräldrarna var borta samtidigt över natten för då kom barnen och kröp upp i min säng istället. Både barnen och hundarna så det fanns inte så mycket sprattelmån men det var mysigt!

 9. Niklas says:

  Barn OCH hundar i sängen? Finns INTE en chans. Aldrig!
  Barn hör inte hemma i föräldrars sovrum. Möjligtvis tillkommer de där.

  Men men, det är ju självklart min högst egna ståndpunkt bör väl tilläggas. Har största respekt för andras tankar förstås.

 10. Sue says:

  Haha, tur att vi alla är olika 😀

 11. niklas says:

  Ja, annars vore det för trist och ensidigt…

 12. […] Joel i sitt rum för första gången. Hittills har han spenderat alla nätter i vår säng, fast i sin hundsäng. Det plus att han flera månader sovit på dagarna i sin säng på sitt rum gjorde att det gick […]

 13. […] oss. Sen började vi försiktigt med nattningsrutin så att vi en timme före vi la oss la vi Joel (i vår säng). Det gick sådär minns jag, men vi envisades och till slut började det funka bra. När Joel var […]

 14. […] som Joel gjorde så sover Simon i vår säng, fast i en hundsäng. Den här gången ligger den dock inte mellan oss […]

Kommentera