Slumpad post: Bokmässan 2011
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fiskmobil

| 2007-10-30, 9:47

Fiskmobil 1Fiskmobil 2I fredags åkte hela familjen till IKEA. Det var första gången vi var på tur med vagnen (som med nöd och näppe går in i bilen) och det gick över förväntan. Dels var det lagom mycket folk på IKEA och dels så var Joel en mycket glad och duktig kille. IKEA får ju dessutom en hel del besök av barnfamiljer så de har rätt förutsättningar.

Ett av inköpen var en fiskmobil till Joel som visade sig vara mycket uppskattat.6 kommentarer to “Fiskmobil”

 1. Louise says:

  Å så otroligt gullig han är! Fredrik tycker han är lite lik John.

  Linus har också fått en fiskmobil men med en lite annan design. Vi vill vänja honom vid fiskar så han kan följa med och snorkla på Maldiverna om några år 🙂

 2. Sue says:

  Ah, ja vi tränar honom så att han kan ta hand om akvariet snart 🙂
  Jo, lik John tycker vi alla att han är – man ser en viss likhet på bilder av John i ungefär samma ålder 😆

 3. […] är jag mycket glad för. Vi har handlat massa bra saker på IKEA tex tvättlappar, skötbädd och fiskmobil. Kanske bör tomten då komma med en napp för 549 kr? Betraktelser | none | Trackback | […]

 4. […] var Simon väldigt vaken när det var dax att sova så jag fixade lite underhållning till honom. Mobilen som vi köpte till Joel fiskades fram och sattes upp och Simon var riktigt intresserad och jag kunde slumra lite vid sidan. […]

 5. Isabelle says:

  Hej!

  Här kommer en random kommentar på ett väldigt gammalt inlägg, men det är så att jag bokstavligt talat letar land och rike runt efter en gammal fiskmobil från Ikea, och efter massa googlande hamnade jag bla på eran sida. Om ni mot all förmodan skulle ha kvar fiskmobilen skulle jag väldigt gärna vilja köpa den om jag får? 🙂

  Med Vänliga Hälsningar,
  Isabelle

  • Sue says:

   Hej Isabelle! Tyvärr har vi inte det. Tror att vi tog isär den och barnen hade fiskarna som gosedjur 🙁 Lycka till med letandet!

Kommentera