Slumpad post: Skärmvana
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lidbeck, Lena: Spädbarnsmassage – en handbok

| 2007-12-10, 15:59

Lidbeck, Lena; Spädbarnsmassage - en handbokJättebra bok om man vill massera sin lilla bebis. För min del var det dock mycket bra att gå en kompletterande kurs där de gick igenom samma sak. Då förstår jag enklare hur man gör och man får själv prova på och kan ställa frågor.

Samma bilder fast något färre finns i Stora boken om barn har jag insett efter att jag köpte denna, men det är som sagt fler bilder och mer inledande text.En kommentar to “Lidbeck, Lena: Spädbarnsmassage – en handbok”

  1. […] metod vi gick igenom finns beskriven i Spädbarnsmassage – en handbok och Stora boken om barn och är den metod som lärs ut i Sverige som jag förstått. Vardagen | […]

Kommentera