Slumpad post: Valpkurs - del 1
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Snigelpost

| 2007-12-12, 10:00

Minifisk och snigelJa, plocka sniglar är mitt nya vardagsnöje. Efter att vi insåg att sniglar inte var bra att ha utan att de åt på växterna så har vi plockat sniglar och i vissa fall även deras ägg. Inte katten blir de färre dock utan jag kan lugnt plocka minst 5-6 stycken stora sniglar varje dag. Hur snabbt växer de egentligen kan man fråga sig.

På bilden ser man iaf hur små minifiskarna är – om man vet hur stor en normal akvariesnigel är.7 kommentarer to “Snigelpost”

 1. Jonas says:

  Du, hellre akvariesniglar än mördarsniglar!!!

 2. Sue says:

  Hmm… ja tänk vad fort man glömmer. Såna plockar man ju på sommaren. Det innebär att vi nästa sommar måste plocka flera olika sorters sniglar 🙄

 3. sandra says:

  störigt!!! Har för mig att det är ganska svårt att bli av med dem om man väl fått dem 😡

 4. John says:

  Det optimala vore om man kunde hitta en fisk som äter sniglarna. Ska nog fråga om det nästa gång jag besöker djuraffären.

 5. Vickan says:

  Det finns en fisk som äter sniglar, jag har haft en sådan. Det är någon typ av algätare/mal tror jag. Namnet? Ja vem kan komma ihåg det? Den är i alla fall randig 😉 jag ska försöka ta reda på namnet.

 6. Sue says:

  Ah!! Det låter ju mycket intressant 🙂

 7. […] Man skulle kunna tro att det är en av de sånger vi sjunger för Joel som jag syftar till men det är det inte, utan till de sniglar som jag haft som hobby att plocka. […]

Kommentera