Slumpad post: Solvindsbyxor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

DN-mobil

| 2008-01-05, 18:16

Jag har ända sen tidig sommar gått och funderat över vilken mobil jag ska köpa. Har bestämt mig för att ha en privat och en från jobbet för att verkligen kunna stänga av jobbets när man vill (ett sätt att behålla lugnet).

Nokia 6120 ClassicHar hela tiden varit inne på Nokia och knappat lite avundsjukt på Kjells N95, men bestämt mig för att den har för mycket, är för stor och för dyr. Så helt plötsligt dök DN upp med ett erbjudande som jag slog till på och strax före jul kom den på posten – Nokia 6120 Classic.

Det är ju alltid lite invänjningsperiod på ny telefon tycker jag och efter en knapp månad så börjar jag bli riktigt nöjd. Nu har jag dessutom testat att synka med datorn och det är en höjdare. Lite spexigt att kunna ligga på natten och surfa på dn när Joel äter (gratis till 2008-12-31). Suveränt med kamera, mp3-spelare, kalender, telefon mm i samma apparat!

Jag har alltså nytt mobilnummer!!6 kommentarer to “DN-mobil”

 1. sandra says:

  Wow… verkar kanoon….kan du lägga in inlägg på din blogg oxå ifrån telefonen?
  Det vore bra när man är bortrest och inte har tillgång till dator.

 2. Sue says:

  Så avancerad har jag inte blivit ännu, men jag tror att det ska gå på något sätt. Tänk att just du skulle ställa en sån fråga Sandra!!! Det hade man inte kunnat tro för bara ett år sen och nu bloggar du mer än vad vi gör!! Hur kul som helst 🙂

 3. sandra says:

  :mrgreen:

 4. […] har ju sen en kort tid ny telefon och således oxå nytt nummer. Har inte tänkt så mycket på röstbrevlådan förrän idag när […]

 5. […] Mobilen jag köpte i vintras är oxå en mp3-spelare vilket jag nu börjat inse nyttan av. Har laddat över lite barnsånger på minneskortet och lite då och då sätter jag på en rolig låt och sjunger med till Joels stora glädje. Ljudet är faktiskt överraskande bra för att komma från en så liten apparat. […]

 6. […] ett drygt år sen tecknade jag mig för en DN-mobil (ett års bindningstid). I november blev jag uppringd av Telenor som undrade om jag ville […]

Kommentera