Slumpad post: Runt Stensjön
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

För mycket teknik?

| 2008-04-17, 8:26

Trasigt hjul, sladdar och ny TV-bänkHäromdagen såg jag att tv-/stereobänken lutade på ett både onaturligt och oroande sätt. Efter att ha kollat upp det kunde jag konstatera att hjulen, som hela möbeln står på, hade sjunkit in i bottenplattan! Tyngden av alla apparater hade helt enkelt blivit för stor. Sladdhärvan bakom TV:n bekräftade bara slutsatsen att vi nog har en smula för mycket teknik…

Eftersom vi faktiskt gått och funderat på att byta ut tv-/stereobänken mot ett skåp och väggfasta hyllor istället sattes dessa planer i verket direkt. Skåpet hade vi redan – det hade blivit över när vi installerade garderober i sovrummet – så det sattes upp på några timmar. Väggfasta hyllor får vänta ett tag dock.4 kommentarer to “För mycket teknik?”

  1. Sue says:

    Planen är oxå att klä det vita skåpet med tapeter eller tyg för att få lite färg i vardagsrummet.

  2. Anna says:

    Det är MYCKET bra med dörr framför elektroniken. Små bäbisfingrar tycker om att pilla på knappar och i luckor.

  3. Sue says:

    Jo, det var lite så vi tänkte oxå. De apparater som styrs av fjärrkontroll kommer att flytta upp på hyllsystemet när det är klart. Vi hoppas att vi har någon vecka på oss före Joel börjar pilla men vi vet inte…

  4. […] när vi har tapetserat i hallen så hade jag ångan uppe och fixade till dörrarna till tv-bänken som vi fixade till för ett tag sen. Det gick över förväntan att få det att fästa, även på dörrkanten, […]

Kommentera