Slumpad post: 100 poster
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kryddhylla 2.0

| 2008-05-28, 16:42

kryddhyllaI det gamla köket hade jag gjort en kryddhylla som satt på insidan av ett skåp. När köket gjordes om fick vi en extra skåpslucka framför fläkten och det var en perfekt plats för en likadan. Den gamla tyckte jag dock var lite ranglig och liten så jag gjorde en ny. Lite större och med lite kraftigare virke. Jag tog mig dessutom tid att måla den.

Nu står äntligen alla kryddor där istället för på köksbänken.7 kommentarer to “Kryddhylla 2.0”

 1. niklas says:

  Snyggt jobbat John!

 2. kjellis says:

  Aha… måla!

 3. Fredrik says:

  Once again there’s order in the universe.

 4. John says:

  Ja, kryddhyllan är en viktig möbel och jag har redan börjat fundera på version 3.0.

 5. Martin says:

  Hejs! Jag är i färd med att bygga en sådan kryddhylla som du byggde för två år sedan enligt din blogg(den kom upp när jag sökte på kryddhyllor). Jag undrar vilken tjocklek du kör med på listerna? Du tyckte att den första blev för klen så jag vill inte ta för tunna bitar.

  Tack o ha det bra!

  Mvh
  Martin

 6. John says:

  Hej Martin,

  Till denna kryddhyllan, som jag fortfarande använder, använde jag 44×15 mm brädor till själva hyllorna och sidstyckena samt 20×8 mm lister att sätta framför hyllorna. Jag tyckte det blev lagom, inte för tungt och bitarna sprack inte när man skruvade i dem.

  Lycka till! 🙂

Kommentera