English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Många barn

| 2008-07-12, 21:07

Förra helgen var det fullt hus. På lördagen kom Camilla, Peter, Adam och Felix och underhöll Joel och på söndagen kom Åsa, Kalle, Tona och Malte. Joel blev helt betagen i Tona och ville hemskt gärUpptagna smågrabbarna krama på henne. Tona var sin ringa ålder (4 år) till trots väldigt tålig med Joel som inte har full koll på sina tentakler och blir lite våldsam ibland.

Tyra som kom med sin mamma på måndagen var inte lika nöjd med Joel utan höll sig undan så gott det gick.

På bilden ser man Felix och Joel som letar lite i skåpet samtidigt som storebror Adam testar bilspel på Xboxen.4 kommentarer to “Många barn”

  1. Louise says:

    Vad roligt! Visst är det härligt att se sitt barn leka med andra. Vi har tur för de flesta av vännernas barn är väldigt bra med Linus. Det är bara kusinerna som gillar Linus lite för mycket så då får man hålla lite extra koll då 😉

  2. Sue says:

    Jepp, det är det verkligen! Joel är lite väl på ibland så det är honom vi får hålla koll på 😆

  3. Louise says:

    🙂

  4. […] Igår hade vi Tyra med föräldrar här på fika. Joel somnade en stund före de dök upp och Tyra frågade hela tiden var “Ådi” var. Redan i bilen på väg hit hade hon börjat kalla honom för det och det höll i sig. Tom när han vaknade och kom ner. Hon ville hemsk gärna krama Joel, men han var inte riktigt med på noterna. Lite ovända roller från tidigare gånger. […]

Kommentera