Slumpad post: En osläckt eld
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ny cykel

| 2008-07-12, 22:30

Sue efter cykelturJohn har börjat cykla allt mer och därför börjat intressera sig för en bättre cykel. Efter konsultation av vår cykelexpert Peter och intensivt letande på Blocket så åkte vi idag till Länna utanför Uppsala för att köpa en Nishiki Hybrid Comp. Joel verkar för övrigt ha lärt sig sova i bilen nu för han sov hela vägen dit och halva hem!

Väl hemma så åkte John och köpte skor med SPD-koppling eftersom det satt såna pedaler på cykeln.

Efter middagen provcyklade först Sue och sen John och vi gillar båda cykeln skarpt!11 kommentarer to “Ny cykel”

 1. sandra says:

  Du ser ju ut som ett riktigt proffs 😉

 2. Sue says:

  Ja när jag står still :mrgreen:

 3. Niklas says:

  Nice. Jag blir avis. Borde onekligen köpa mig en ny cykel…

 4. John says:

  Nä du köpte aldrig någon ny efter att din gamla gick sönder? Kan rekommendera denna faktiskt. Den är inte någon utpräglad racer utan duger fint att åka till jobbet på, men funkar även för en vätternrunda! Har jag hört iallafall…

 5. […] jag köpte den nya cykeln har jag varit ute några gånger i veckan och motionscyklat. Jag har hittat en bra runda som tar […]

 6. […] tror jag. Läste på Apotekets hemsida att man helst ska röra på sig som vanligt dock, men någon cykling tror jag inte det blir på ett tag iaf. Vardagen | rygg, ryggont | Trackback | […]

 7. […] Stegtävling via jobbet gav ny energi i samband med att sommarens långa ledighet inleddes och en cykel köptes in. John nyttjade den mycket och kom igång rejält bra, men det ebbade ut när höstmörkret föll […]

 8. […] Förra året köpte jag en Nishiki hybridcykel för motionsändamål. Den är ingen riktigt racer-cykel, men har ett lite vidare användningsområde – typ pendlarcykel etc. Jag har tränat ganska mycket på den och det är stor skillnad mot en “vanlig” cykel. […]

 9. […] så att den passade mig – en procedur som tog någon halvtimme. Jag inhandlade även skärmar till Nishikin för att kunna använda den som vardagscykel […]

 10. […] Min pendlarcykel saknar kedjeskydd vilket är lite opraktiskt ibland. Dock jag haft svårt att hitta något som passar och eftersom framdrevet dessutom är lite skevt beställde jag ett nytt framdrev (med kedjeskydd). Jag passade också på att beställa nya trampor, då de gamla knarrar en smula, nya handtag och en ringklocka. Allt kom i fredags med DHL. […]

 11. […] För 5 år sedan köpte jag en Nishiki hybrid för att byta tunnelbanan mot cykeln till och från jobbet. Det visade sig vara en bra rutin (och cykel) och jag har avverkat i runda slängar 1 000 mil på den sen dess. […]

Kommentera