Slumpad post: En öl
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ryggont

| 2008-07-31, 16:32

Efter ett flertal besök hos Knak & Brak så fick jag igång rörligheten något helt fantastiskt i ryggen och har till och med kunnat vända mig i sängen utan att känna något. En period hade jag dock rätt ont i nedre delen av ryggen. Det gick över nästan helt förra veckan. Underbart!

Idag var jag dock uppe på vinden för att inventera våra Elfa-rester inför hylluppsättning i tvättrummet. Såg en gammal dator som stod och skräpade och bad John ta emot den. Precis när han tagit emot den högg det till i min rygg nåt så vansinnigt. Fick räta upp mig och sen lägga mig på vinden för jag kände hur en svimning närmade sig. Lyckades efter en stund ta mig ner igen och John fick leta fram “ryggstödet“.

Fick sen sänka farten lite och några lyft av Joel kan jag glömma närmaste dagarna tror jag. Läste på Apotekets hemsida att man helst ska röra på sig som vanligt dock, men någon cykling tror jag inte det blir på ett tag iaf.4 kommentarer to “Ryggont”

  1. […] att jag fick ryggskott igår så smorde jag in med ormsalva, hade “korsetten” och värmde med vetekudden på […]

  2. Niklas says:

    Tipset om att röra sig är perfekt. Dock så kanske jag skulle undvika själva cyklandet då det kan göra att det blir värr…

    Dock löpning eller att gå raskt får kroppen att hålla sin “perfekta” hållning och det stärker och hjälper till. Tyvärr… 😉

  3. Sue says:

    Mmm… Löpning har jag för många extra kilon för just nu tyvärr och går gör jag sådär mycket… Vi renoverar, räknas det? Då har man ju suverän hållning oftast 🙄

  4. […] ryggen. Just då orkade jag inte bry mig men sen när jag skulle upp på toa insåg jag att det var ryggskott – […]

Kommentera