Slumpad post: Lackat golv
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

IKEA-besök

| 2008-12-17, 22:08

När vi köpte köket fick vi fem stycken 100-kronorscheckar att använda i restaurangen eller butiken utanför. Vi har därför lite då och då under året åkt till IKEA och börjat med middag för att sen orka gå runt och fixa det vi ska ha. Så igår var det dax för det sista “gratis”besöket. För första gången så beställde vi barntallriken till Joel och han åt lite grann sen ville han hellre ha mammas kyckling. De hade faktiskt koll på att det inte var ägg i pastan fast i glasspinnen som ingick var det ägg så den hoppade vi över.

Joel satt och vinkade så mycket han kunde till alla som satt runt om oss eller som gick förbi.

Joel springer numera runt och upptäcker för fulla muggar när vi är på IKEA. Barnavdelningen är givetvis fantastiskt rolig. I ett av utställningsrummen så hittade han lite koppar med fat och började leka hårt med dem. Tyvärr var de slut så han får nöja sig med lite andra kökssaker i julklapp.Kommentera