Slumpad post: Norrut
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Snuttefilt

| 2009-01-25, 21:56

När Joel var en dryg månad ungefär fick han en bamsefilt i present av Ann-Sofie och Eva-Lena med familjer. Den har hängt med och ju längre tiden gått desto viktigare har den blivit för Joel.

SnuttefiltI november så gjorde vi slag i saken och beställde två stycken nya. Vi försökte introducera dem lite lätt i början så att det inte skulle spela någon roll för Joel vilken han hade.

Men tji fick vi för han totaldissar de nya. Yttersta luvan är nämligen nästan helt bortsliten på “hans” Bamse så när han får en i handen så känner han direkt efter luvan och är den hel så kastar han bort den.

Vi hoppas dock att de ska duga om orginal-bamse av någon anledning skulle försvinna…7 kommentarer to “Snuttefilt”

 1. sandra says:

  ha,ha,ha…coolt 😛

 2. Sue says:

  De är inte lätta att lura de små liven…

 3. Syster Yster says:

  Jag skulle inte sätta några stora pengar på det… jag hade ett ‘gosetäcke’ när jag var liten, och det räckte med att mamma någon gång lyckades få in det i tvättmaskinen för att jag skulle bli nästan otröstlig! Och då fick jag ju ändå tillbaka samma täcke sedan… Fast det är klart – det luktade ju *helt* fel då!

 4. Sue says:

  Aj då – ni är ju släkt… 😉
  När Joel kräktes för någon vecka sen gick det överraskande bra med nytvättad Bamse. Han verkar mest fokuserad på hur luvan ser ut än så länge.

 5. […] har blivit lite kräksjuk och vi sov alla ganska dåligt i natt. Imorse tog vi ner Joel, kuddar, snuttefilt och en liten madrass till köket så Joel kunde ligga där och sova. Nyss tog jag själv en liten […]

 6. […] kunde och skulle just ge honom Bamse när jag känner öron… det var ju Lille-Skutt och inte Bamse som han fått mig sig. Inte undra på missnöje! John gick genast och hämtade Bamse varpå Joel […]

 7. […] och vagnen om då det iofs oxå kan sovas. Så alltid när vi går ner får han lägga nappen och Bamse i sin […]

Kommentera