Slumpad post: En tur till IKEA
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Pussla

| 2009-02-16, 10:59

Jag har alltid älskat att pussla så pussel har det givetvis funnits en hel del av i vårt hem för Joel att ta del av. Han har varit sådär intresserad, mest velat ta bort alla bitarna och lägga dem i kastruller och liknande.

Joel i full fart med bamsepusslet

Joel i full fart med bamsepusslet

Så vi har haft alla bitar i en plastlåda så döm om min förvåning förra veckan när Joel fick en bit och jag frågade var den skulle vara och han tar fram rätt platta och för biten till rätt ställe. Han hade dock lite problem att få i den i hålet men bara att han visste var den skulle vara.

Efter det har vi givetvis börjat pussla lite mer och Joel har nästan koll på var alla bitarna ska vara på de 5-6 plattorna vi har. Frustrationen är dock STOR när bitarna inte riktigt vill lägga sig på plats så kanske är det mest det han tränar på?4 kommentarer to “Pussla”

 1. Louise says:

  Coolt! Vilken duktig kille! Linus har ett litet pussel med båt, bil osv men det närmsta vi kommer än så länge är att han kör med bilen och brummar 🙂

 2. Sue says:

  Det är intressant hur de små liven fokuserar på olika saker. Joel pratar ju tex inte, eller ja han säger typ “usch”, “böh” och något som liknar “tack”.

 3. Louise says:

  Ja tänk vad olika barn är! Det ska som sagt bli spännande att se om syskonet är lik eller föredrar andra saker.

  vad gäller talet har det kommit nu men det var inte många veckor sedan Linus nästan bara sade titta och vatten, mamma och pappa. Jag pratade visst inte förrän runt 2 år och syrran babblade tidigare.

 4. […] pusslar, ritar, bläddrar i böcker, dansar och fixar och donar. Man märker att det finns en vilja och […]

Kommentera