Slumpad post: Skruvstycke
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Somnade…

| 2009-03-10, 22:06

Idag var det sista tillfället för gravidyogan och vi avslutade med någon slags meditation/andningsövning – liggande. Den var 20-25 minuter och jag sov säkert en kvart. Tjejen som låg brevid hade oxå somnat såg jag och hon vaknade inte av att ledaren började prata lite högre så jag krafsade lite i golvet och då ryckte hon till lite och slog upp ögonen.

På väg därifrån pratade jag med ytterligare en tjej – som även hon somnat. Får mig att undra hur många som lyckades hålla sig vakna…

Blev en kanonbra powernap för så pigg som jag kände mig när jag gick därifrån minns jag inte när jag senast kände mig.3 kommentarer to “Somnade…”

  1. sandra says:

    😛 Härligt!

  2. Sue says:

    Mycket skönt!

Kommentera