Slumpad post: Cykling från Deres till havet
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Simon på BVC

| 2009-05-07, 21:55

Så var det dax för Simon att för andra gången besöka BVC. Förra veckan var John där och vägde när de hade öppen mottagning och denna vecka var det min tur att gå dit på bokad tid.

Vet inte riktigt vad skillnaden var för det enda som hände idag var att jag vägde Simon och att de fick hans fyra sista siffror.

Han ökar i vikt som han ska vilket alltid är skönt att veta.

Förra torsdagen: 3 942 g
Idag: 4 218 g3 kommentarer to “Simon på BVC”

  1. Louise says:

    Vad bra med öppen mottagning! Vi bokar tid med vårt BVC varje vecka. Vi var där i början av veckan och Lukas går också upp och väger nu över 4 kilo. Det är verkligen skönt att veta tycker jag, för jag känner att jag inte har riktigt samma koll nu som första gången på hur mycket han egentligen äter och han är så olik Linus i sitt ätbeteende, tack och lov. Linus skulle snutta hela tiden men den här krabaten äter mer effektivt och kan sedan sova flera timmar. Det tackar jag för haha 🙂

  2. Sue says:

    Kan tänka mig det! Tror småsyskon känner av det där 😛
    SKÖNT att han oxå går upp i vikt.

  3. […] ett kilo hade Simon gått upp sen vi senast var och vägde på BVC. Känns väldigt skönt att han går upp som han ska trots långdragen […]

Kommentera