Slumpad post: Barnvagn och sånt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Cykeltillbud

| 2009-07-08, 12:31

Idag när jag var ute på min vanliga cykelrunda runt Drevviken, korsade plötsligt en bil cykelbanan vid en utfart, just som jag kom förbi. Det var direkt efter en lång uppförsbacke, så jag hade inte så hög fart, men hann ändå inte bromsa och väja tillräckligt, utan körde in i bilens bakända och tog en lite flygtur över styret för att landa på asfalten bakom bilen.

Bilens förare, en dam i 50-års åldern sprang ut och undrade hur det hade gått och som tur var kunde jag konstatera att jag bortsett från ett litet skrubbsår på armbågen var helt oskadd. Damens bil hade dock en stor fet repa av mitt bromshandtag men cykeln verkade mirakulöst nog ha klarat sig utan några större skador.

Ska nog trots allt redan nu lämna in den på den 50-milaservice som ingick när jag köpte den, trots att jag bara hunnit köra ca 25 mil hittills, så kan de gå igenom den ordentligt.4 kommentarer to “Cykeltillbud”

 1. Sue says:

  Snart får nog jag och grabbarna åka efter i bilen, som följebil!

 2. Niklas says:

  Förbannade bilister 😈

  Sa du inte o annat välvalt ord oxå? Möjligtvis att “hytte mä näven” när du seglade över styret?

 3. John says:

  Haha – nä faktiskt inte… Jag var nog ganska trevlig – tänkte att repan på hennes bil var straff nog!

 4. […] min lilla kollision med cykeln häromdagen lämnade jag in den för översyn på TCM där jag köpt den. De kollade så att t ex […]

Kommentera