English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Köksdatorn – ett halvår senare

| 2009-07-19, 13:51

Köksdatorn uppe och ihopfälld

I början av året byggde jag en köksdator. Egentligen var det en nedfällbar vägghylla, och en gammal kasserad laptop med Linux på ett USB-minne. Det visade sig dock snabbt att den urgamla datorn var för seg och den byttes ut mot vår “ordinarie” laptop.

Sen dess har den stått där och vi använder den dagligen för att lyssna på musik, titta på TV och för internetaccess i köket. När den inte används står dessa skärmsläckare och visar våra bilder från Picasaweb, ungefär som en digital fotoram. Det smidigaste är tillgängligheten eftersom man ofta är i köket och den där har en fast plats. Hyllan går också att fälla ner, med den ihopfällda datorn på, om man vill att den ska vara ur vägen.Kommentera