Slumpad post: 8 år senare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kallentoft, Mons: Midvinterblod

| 2009-09-21, 11:57

MidvinterblodEn helt ny författare för mig som skriver om Linköpingstrakten. Lite roligt att känna igen områden även om jag inte har full koll. Har dock inte bestämt mig för om jag ska läsa fler böcker av honom. Är lite splittrad. Boken var spännande, men det var ändå något som jag ogillade. Samtidigt som jag inte kunde släppa den så retade jag mig på att sista biten var så utdragen.

Kanske är det att jag har tröttnat på att huvudpersonernas dåliga sidor visas och deras egna problem får fokus. Vore roligt med någon som mådde bra för en gångs skull!4 kommentarer to “Kallentoft, Mons: Midvinterblod”

 1. Niklas says:

  Jag tycker däremot att boken och hans efterföjare är kanonbra. igenkänningsfaktorn är ett plus som ibland kan bli ett STORT minus för mig. Detta när han ändrar saker och ting i Linköping som man vet är fel. Att tinnis bassäng i boken är 25 meter mot 50 i verkligheten är en löjlig förändring.

  Men att känna igen vissa personer är skitkul!

 2. Sue says:

  Haha, ja det känns som en onödig förändring. Kanske har han inte full koll? Tyckte mig läsa att inte bor kvar…

 3. Lotta says:

  Jag läste klart boken för att storyn var hyfsat spännande, men åh va tramsig den var, lite halvpretto med massa poetiska inslag (för att vara originell?), näe, blev inte sugen på fler…

 4. Sue says:

  Instämmer lite faktiskt.

Kommentera