Slumpad post: Skänkt lite mer
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

TV-kille

| 2009-09-21, 8:12

Vi testade lite olika filmer och tv-program men det var inte förrän Joel fick se Findus och Kattonauten i somras som han fattade det där med att titta på tv/film. Efter att inte ha kunnat sitta still mer än kanske max 10 minuter så kan han nu nästan se en hel barnfilm. Visserligen bökar han runt i soffan men ändå.

Alla Findus-filmerna funkar, Bee movie, Bilar och Pingu är andra favoriter. Bolibompa är en annan favorit och Joel blir eld och lågor och springer runt och säger Bompa, bompa, bompa när vi nämner det.

Perfekt när man behöver varva ner lite (vi eller Joel).2 kommentarer to “TV-kille”

  1. Helena says:

    Pingu är, eller snarare var, en storfavorit! Faktiskt de enda barnfilmerna som även jag pallade att se med behållning! 🙂

  2. Sue says:

    Haha, jo de har sin charm :mrgreen:

Kommentera