Slumpad post: Störst av allt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Wahl, Hillevi: Tjocka tanten rockar fett

| 2009-09-28, 14:04

TjockaTantenRockarFettHade inte tänkt köpa den egentligen men så låg den där för 39 kr på Åhlénsrean. Lättläst och underhållande, även om det finns en underton. Kanske lägger jag till den själv för att jag samtidigt läser hennes bok “Kärleksbarnet” där man inser att uppväxten var usel.

Nåja, jag kände (tyvärr?) igen mig i mycket hon skriver och kanske är det just för att jag närmar mig 40 och har ett antal extrakilon…

Läs den och garva lite, och inse att man är bra som man är!2 kommentarer to “Wahl, Hillevi: Tjocka tanten rockar fett”

  1. […] Jojo har läst ”Tjocka tanten rockar fett” och gillar den: ”Lättläst och underhållande, även om det finns en underton. Kanske lägger jag till den själv för att jag samtidigt läser hennes bok “Kärleksbarnet” där man inser att uppväxten var usel. […]

  2. […] hade jag önskat samma format som tex Tjocka Tanten rocker fett för åh vad mycket jag gillar det formatet! Den här är skriven i dagboksformat vilket funkar […]

Kommentera