Slumpad post: Tidigare på helgen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Larsson, Åsa: Till dess din vrede upphör

| 2009-10-04, 16:12

TillsDessDinVredeUpphörDen börjar otroligt spännande. Efter att ha läst några trögstartade böcker fångades jag på första sidan. Påminner om Kallentofts bok som jag läste, där den dödade svävar kvar på något sätt. Vet inte om jag gillar den effekten, kanske tillför den något kanske inte.

Av någon anledning såg jag Helena Bergström framför mig (inte passande för huvudrollen) men inser nu när jag kollar att det är Izabella Scorupco som spelar huvudrollen i Solstorm (inte bra film). Det störde lite får jag erkänna. Synd att jag inte kollade upp det tidigare.

Nåja det är underhållning och man vill läsa vidare. Den slutar på ett sätt som gör att man vill läsa nästa bok (som jag hoppas det skrivs på nu). Återigen är det dock lite trist att ha dåligt minne då det refereras till tidigare händelser. Borde finnas någon “Detta har hänt…” tycker jag!4 kommentarer to “Larsson, Åsa: Till dess din vrede upphör”

 1. Jonas says:

  Hmm, jag hänger inte riktigt med i skådespelerskorna:
  Du tänker dig Helen när du läser boken, men något slags “facit” säger att det är Izabella?
  Eller är Solstorm en filmatisering av den här boken?

 2. Sue says:

  Ah, sorry om jag var lite oklar. Jo det finns en filmatisering av Solstorm som vi sett och då är det Izabella som spelar huvudrollen. Jag såg Helena framför mig och det passade inte…

 3. Jonas says:

  Så Solstorm är en filmatisering av denna bok?!
  Inte så att titeln gör kopplingen uppenbar …

 4. Sue says:

  Nu läser jag lite bättre… Nej Solstorm är inte en filmatisering av den här boken. Sorry! Utan av Åsa Larssons första bok som har samma huvudperson. Är nog lite trötter 😆

Kommentera