Slumpad post: Vad vet du om 2011?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Cirkelträning igen

| 2009-10-08, 12:00

Testade passet förra veckan och bokade veckans pass redan i måndags då jag var på Core. Efter IKEA-besök och röjning hemma (städdagen numera på onsdag) så var jag rätt trött men att träna innebär ju även att man får lite egen tid utan barn så det var bara att svida om och cykla iväg vid 7-tiden.

Träffade på en granne där som känner de som har passet och han sa att de tänkte tuffa till passet för att locka till sig lite färre slöfockar. Med det i bakhuvudet så körde jag så svetten lackade. I slutet på passet fick jag avbryta några övningar lite tidigt för någon bärande kroppsdel darrade för mycket.

Idag känns det i de flesta delarna av kroppen 🙂 Är jag frisk nästa onsdag så står jag där igen 19:20 redo att köra stenhårt.Kommentera