Slumpad post: Syfestivalen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Schulman, Alex: Skynda att älska

| 2010-02-01, 20:34

Så bra han skriver. Jag är helt såld.

I somras hittade jag hans nya blogg av en slump – om att han just blivit pappa. Läste skeptiskt vad han skrev. Eftersom han skrev om det som vi just upplevt (få barn) så fastnade jag och ganska snart fick jag revidera hela min bild av Alex. En bild jag skapat av sånt jag hört för jag läste aldrig hans förra blogg.

När boken kom på pocket slog jag till direkt. Läste ut den på väg hem idag och fällde en och annan tår på tunnelbanan. Gick inte att hejda för han skriver så fint om relationen till sin pappa. Han kan beröra.

Hoppas verkligen att det kommer fler böcker!2 kommentarer to “Schulman, Alex: Skynda att älska”

  1. Camilla says:

    Precis det du skriver säger nästan alla jag har prata med som har läst boken. Jag ska ta och läsa den snart! Med tanke på att fälla tårar i kommunaltrafiken så läser jag Flyga drake nu och det var väldigt tungt i morse på pendeln.

  2. Sue says:

    Ah, den vill jag oxå läsa! Tänk att det finns så många böcker jag vill läsa 🙂

Kommentera