Slumpad post: Sällskap av mygg
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ettårskalas

| 2010-04-21, 18:29

Eftersom Joel fick ha kalas när han fyllde ett år tyckte vi att Simon oxå skulle ha det och precis som tidigare bokade vi samfällighetslokalen. Den var dock uthyrd kvällen före och de trodde vårt kalas började först 12 så det var nära att det blev lite dumt men det löste sig och vi hann klart i tid.

Tio vuxna och 13 barn dök upp så det var fullt ös. Joel hjälpte hemskt gärna Simon med paketöppningen och Simon hade fullt upp att titta på allt och alla.

Givetvis innehöll dagen lek, tårta, fiskdamm, korv och presenter. Alla presenter var mycket uppskattade redan på kalaset och på kvällen var det svårt för grabbarna att sluta leka med dem och gå och lägga sig.En kommentar to “Ettårskalas”

  1. […] att det redan gått ett år sen vi senast hade kalas för Simon och vad avlägset Joels tvåårskalas känns. Tiden går […]

Kommentera