Slumpad post: MIB
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Under 80 i tid

| 2010-06-26, 0:16

Vid årskiftet gav jag mig själv ett mål – att väga under 80 kg till midsommar. När jag började träna i augusti vägde jag nog 86 kg men efter jul och nyår så hade sisådär 3 kg på något sätt smugit sig på. Det har gått sakta mot målet och ibland knappt alls men iaf oftast gått åt rätt håll. Har inte ändrat märkbart på kosten utan satsat på att träna.

Någon gång under våren köpte vi en digital våg på Clas Ohlson och jag började använda den istället för den på Flex. Har noterat vikten på Funbeat och det är riktigt roligt att se hur kurvorna samspelar.

Igår var det nära när jag ställde mig på vågen så idag var det med stor spänning jag klev upp på vågen. O banne mig lyckades den inte stanna på 79,9!!!2 kommentarer to “Under 80 i tid”

  1. Niklas says:

    Lysande. Bra jobbat hörrö 🙂

  2. Sue says:

    Tack, nu gäller nytt fokus så det inte degas till igen! :mrgreen:

Kommentera