Slumpad post: Vara vänner?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hämta bilen

| 2010-07-03, 21:28

I torsdags så var jag på massage efter lunch och eftersom bilen var på lagning så cyklade jag. Toyota hade sagt att de stängde 17 så det var ingen idé att ta sig hem utan jag ringde dem och frågade hur det gick. Jodå 4-halv 5 skulle den vara klar så jag trampade ut till Kungens kurva och var där vid halv 5. Tog en nr-lapp och när det var min tur så gick snubben och hämtade en av killarna jag pratat med när jag lämnade in bilen.

– “Du kan följa med här bakom” sa han.

Väl bakom väggen pekade han på en stol och sa att jag kunde sätta mig. Man inser ju att det inte är några goda nyheter eftersom ingen annan fördes bakom väggen…

– “Den där privata firman, de har inte gjort ett bra jobb kan jag säga” inleder han med.

Sen får jag höra hur muttrar saknats, saker som skulle dras åt hårt satt löst, saker som skulle sitta löst satt hårt. Kamdrevet hade de tryckt sönder när de satte på det och samtidigt skadat kamaxeln.

Vidare berättade han att de fortfarande höll på att skruva ihop den och jag kunde slå mig ner i fikahörnan och vänta.

Först 18:20 var de klara… Då var jag vrålhungrig och lite halvstressad över att vi inte börjat packa inför vår Sverigeturné. Tackade dem dock väldigt för att de gjort det klart och lovade dyrt och heligt att aldrig använda någon privat firma igen.

Vi fick förresten en hel uppsats om vad de hittat och även några av delarna som de förstört, så efter semestern fortsätter följetongen.Kommentera