Slumpad post: Första riktiga helgen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Första semesterresan

| 2010-07-04, 22:56

I fredags kom vi så äntligen iväg på vår sommarresa i södra Sverige. Som Joel har längtat efter att få åka till mormor och farmor. Som vanligt så sov barnen mindre i bilen än de gör hemma men tack vare dvd i bilen så var de mycket nöjda. Simon inledde dock med att somna före vi hann lämna hemmet.

Vi stannade i Eskilstuna på McDonalds för lunch och passade på att leka lite. Sen höll vi ut till Karlskoga där vi lyckades hitta en fantastiskt härlig badstrand och svalkade fötter och fikade lite medhavt. Efter en stund så somnade till slut även Joel när han läste Bamse.

Strax efter Karlstad började middagsmagen att knorra och vi slog en signal till vännerna Veronica och Per i Åmål. De fixade pizza och bjöd på jordgubbar och glass. Barnen inventerade tomten, huset och en del köksskåp och jagade katterna.Kommentera