Slumpad post: Babygym
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bebisprylar säljes

| 2010-08-05, 16:37

Vi har äntligen fått tummen ur och samlat ihop alla bebissaker som vi inte längre använder. Av dessa har vi gjort ett paket för försäljning och försökte lägga ut på blocket igår. Tyvärr gillar de inte att man har saker i fel kategori så idag har vi delat upp det hela i sex annonser.

Känner du någon som ska ha sitt första barn och vill komma enkelt och billigt undan i pryldjungeln så säljer vi hela rasket för 2500 kr.

Förresten – om det är någon som vill ha en våningssäng så finns det en här. IKEAs billigaste men målad i klara fina färger. Vi har insett att den inte får plats och att vi inte lär använda den senare heller – således ska den kastas (alltså får du den om du hämtar den).7 kommentarer to “Bebisprylar säljes”

 1. Sue says:

  Hittills har vi lyckats sälja barnvagn, babybjörn och ringsjal. Vi hoppas givetvis att det försvinner mer i helgen och nästa vecka för det känns så trist att slänga saker som funkar!

 2. Sue says:

  Idag har vi blivit av med bärstolen. Dax att uppdatera den annonsen snart tror jag.

 3. Sue says:

  Vi uppdaterade annonsen med bärprylar och vips så var babysitter och annan bärsele sålda – och annonsen borttagen.
  Nu funderar vi på att uppdatera fler annonser så att vi blir av med prylarna.

 4. Sue says:

  Sådär, nu har vi sålt babyskyddet och tagit bort den annonsen. Nu är det bara saker som vi glatt skänker eller slänger. Suveränt!

 5. Sue says:

  Och ikväll kom några och köpte babygym och babygunga. Vi tog bort annonsen och skänker leksakerna istället 🙂

 6. Sue says:

  Igår sålde vi böckerna. Nu bara sängen kvar!

 7. […] sommaren gjorde vi ett ryck med att blocka våra bebissaker. Spjälsängen blev kvar och placerades på vinden. Igår var jag uppe och hämtade ner lite […]

Kommentera