Slumpad post: Recensera böcker
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bok om maskiner

| 2010-08-18, 21:30

Igår fick vi några barnböcker att recensera. Barnen älskar ju paket, och böcker så det var skojigt att öppna. Joel sög genast åt sig “Vi letar konstiga bilar“, medans Simon fastnade för “Barpapa 10 Frisyren“.

På kvällen läste John bilboken för Joel och båda gillade den. Vid tretiden inatt så hörde jag Joel och gick in till honom. Då satt han upp i sängen, halvsovande, och pratade om sin nya bok. Han ville läsa den. Så jag tog upp den och höll den åt honom. Han mumlade lite lyckligt vid de olika sidorna och dess spännande maskiner. Efter en stund ville jag sova. Inte Joel.

Vi flyttade över till dubbelsängen så fick Joel ligga och bläddra en stund till och jag kunde halvsova. När han bläddrat igenom hela boken släckte jag och sa att det var dax att sova. Han gick trött med på det.Kommentera