Slumpad post: Mera Iris visa
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

YTTRE ÅVERKAN. INGEN GARANTI!

| 2010-08-23, 22:36

Så lät budskapet från Telenorservice idag (både via mejl och sms). 1995 kr vill de sen ha för att byta usb-kontakten.

Jag ringde givetvis upp dem och ifrågasatte att en ny telefon inte pallar att laddas i två månader och JAG ska betala för det. Frågade hur det skulle bli efter bytet om jag fick någon garanti på arbetet. Inget extra, så om samma sak händer igen är det återigen mitt fel.

Grr… Eftersom HTC’s fixare hade sagt att det var så kunde inte de göra något annat men jag fick nummer till den firman och ska ringa imorgon och argumentera med dem. Tar ett bra tag före jag ger mig denna gång vill jag lova. Annars får jag väl hitta någon annan som kan laga den för en billigare peng?4 kommentarer to “YTTRE ÅVERKAN. INGEN GARANTI!”

 1. Peter says:

  Jag råkade ut för exakt samma sak med med SonyEricson P1:a. 🙁

 2. Sue says:

  Hmm… suck. Ja vi får väl se vad som händer när jag ringer idag.

 3. Camilla says:

  Usch vad trist, hoppas det löser sig!

 4. Sue says:

  Ja, suck. Vi får väl se vad som händer…

Kommentera