Slumpad post: Byrå i hobbyrummet
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En iPad!!

| 2010-09-12, 16:10

Under middagen på konferensen så höll jag och Åsa först medaljutdelning till några som glänst lite extra i sitt kvalitetsarbete. Senare var det Tomas (vd) som klev fram och berättade att det var dax att uppmärksamma alla som jobbat 10 år eller mer och således införa en ny tradition att fira 10-taggare.

Jag är en av dem eftersom jag firar 10 år på företaget 4 december. Han hade ett paket och massa kuvert. Johanna som var den som jobbat längst av de som fanns på plats fick äran att öppna paketet (övriga skulle få sina paket senare och fick kuvert så länge). Döm om vår förvåning när hon packar upp en iPad!! Tror inte någon av oss hade väntat sig något liknande och det var många som började räkna hur många år de jobbat.

Har knappt smält det än!5 kommentarer to “En iPad!!”

 1. Anna EJ says:

  Schysst! Jag hörde alldeles nyligen att de inte ens fanns i Sverige. Jag vill också ha!

 2. Sue says:

  Det verkar som att de släppts i Sverige när man går till prisjakt eller pricerunner. Vi får väl se. Skulle komma om typ 2 veckor.

 3. Niklas says:

  Fränt. Helt klart bra present. Men du…det är ju en apple grej…ska ni oxå gå över 2 the darkside som din man sa när jag köpte en MAC 😯

 4. Sue says:

  Hehe, nä vi ska nog bara göra ett litet besök där. Sen när det kommer andra plattor så går vi tillbaka – om vi nu tycker att det är en bra pryl! :mrgreen:

 5. John says:

  ska ni oxå gå över 2 the darkside

  Kanske kan man installera Android på den…? 😉

Kommentera