English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Första logopedbesöket

| 2010-09-30, 10:39

Idag var det dax för mig och Joel att cykla till logopeden Åsa. Det var runt nollsträcket så tog på oss rätt mycket kläder.

Joel fann sig tillrätta i lokalen väldigt snabbt och började inventera leksakskorgen i väntrummet före Åsa hann komma ut och hälsa.

Hon presenterade sig och vi gick in på hennes rum. Hon började med att plocka fram en stor tygpåse med leksaker i, sen lekte hon och Joel. Hon frågade saker och lyssnade på honom. Under tiden fick jag fylla i ett papper som man i vanliga fall fyller i före besöket (hemma).

Sen var det dax att titta på bilder i en liten pärm. Joel fick beskriva vad det var på bilderna (tex apa som äter banan, tåg, potta, giraff). Det var svårt att sitta bredvid och inte säga något. Särskilt när hon missförstod honom…

Nåja, efter det fick Joel knalla runt och leka lite själv. Det hade han redan börjat med iofs eftersom han fick myror i benen efter en halvtimme på stolen. Hon berättade för mig vad hon reflekterade över och frågade lite. Hon tyckte vi skulle fokusera på vokalerna eftersom det mesta låter som a.

Joel fick komma tillbaka och titta på några inplastade kort. Åsa och Joel tittade på dem och gjorde ljud. Ibland gjorde Joel men oftast inte. Dock tittade han intresserat på Åsa. Åsa gav sen mig kopia på korten och gav tips på hur man kan leka med dem. Om två veckor ska vi tillbaka så nu får vi hårdträna!4 kommentarer to “Första logopedbesöket”

 1. Camilla says:

  Kändes det bra? Förstår att det måste varit svårt att inte hjälpa till.

 2. Sue says:

  Kändes jättebra. Kanonbra tjej Åsa och jag ser fram emot att Joel får hjälp faktiskt. Har inte tänkt så mycket på det innan eftersom han pratar så mycket, men jag inser ju när jag sitter där och lyssnar att det kan krävas lite jobb…

 3. Camilla says:

  Vad skönt att hon verkar bra och skönt att det var så lätt att få hjälp!

 4. Sue says:

  Indeed!

Kommentera