Slumpad post: Ingen e-faktura
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En iPad

| 2010-10-19, 12:24

Så kom den då till sist, min iPad. Min första egentliga erfarenhet av en produkt från Apple (om man bortser från tidigt 90-tal). Försökte starta den och fick upp en liten ikon i form av en usb+sladd och iTunes. Fick läsa i pappren som följde med. Man skulle installera iTunes på en dator och sen koppla ihop med iPaden.

När det väl var gjort var den igång lite automagiskt. Enkelt att koppla till vårt trådlösa nätverk och vips så var den uppkopplad till internet. Sen satt jag där. Nu då?

Måste säga att jag inte är helt såld ännu. Mycket beror det nog på att jag redan upplevt känslan av den här typen av gränssnitt med telefonen och att jag där fått lägga lite tid och energi på att få det att bli som jag vill. Jag tror att om det varit Android på den hade jag varit helsåld.

Det är dock smidigt med en extra surfapparat och batteritiden är mycket bra och den är enklare att ha i knät i tv-soffan än en laptop.

Det är snabbare att skriva på den än på telefonen även om jag saknar autoifyll för det blir väldigt bökigt med svenska tecken. Pekfingervalsen är att rekommendera.

Barnen gillar den, särskilt bra att de nu faktiskt får röra skärmen. Hittade Talking Tom Cat och den framkallade många skratt, även hos mig och John.

Tror den kommer att växa och snart vill jag inte vara utan den. Smidigt att telefonen numera kan agera hotspot så man kan surfa på iPaden överallt där telefonen kan vara uppkopplad.2 kommentarer to “En iPad”

  1. Lotta says:

    Avis!!

Kommentera