Slumpad post: Bästa adventskalendern!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Dagens lista

| 2010-12-07, 23:04

I våras lovade jag mig själv att inte titta på så många tv-serier utan istället försöka hinna med lite annat på kvällarna. Har verkligen försökt att inte dras in i några nya och faktiskt kapa några gamla, men vissa får finnas kvar.

 • Desperate Housewives – har en riktigt bra säsong just nu.
 • Arga Snickaren – alltid en höjdare och lite lagom underhållning, inspiration och feelgood.
 • Berg flyttar in – fullkomligt älskar detta program. Står högst upp på listan över program jag vill se. På facebook kan man dessutom tipsa om vilka hon ska flytta in hos i framtiden. Har dock inte tipsat ännu för jag kan inte komma på någon…
 • The Event – blidde en ny serie oxå… Är väl inte det bästa jag sett men håller hyfsad standard. Får se om det blir att jag kollar i vår oxå.
 • Superstars – bra men inte lika bra som förra året och definitivt inte lika bra som Mästarnas mästare.

Nu längtar jag lite efter 16 januari då andra säsongen av Solsidan börjar och någon gång sen drar väl Mästarnas mästare igång även om deltagarlistan känns sådär (Ingemar undantaget såklart). Oavsett så kommer jag att sitta bänkad för båda dessa tv-program.5 kommentarer to “Dagens lista”

 1. Camilla says:

  Tack för lite tips, själv har jag haft svårt att hitta en enda serie att följa de senaste åren. När jag var mammaledig fastnade jag i Desperate Housewives, men det föll bort sen. Tittade lite på Ugly Betty också, den var kul. Just för tillfället är det inte mycket som lockar, jag blir besviken varje gång jag bänkar mig tycker jag.

  Som tur är har jag hittat Våra vänners liv på måndagar 21.00, helt suverän serie tycker jag. Sen föll vi ju för trycket med Solsidan och köpte DVD-boxen och nu ser vi verkligen fram emot januari, den är ju underbar.

  Har dock blivit sittande lite för mycket i TV-soffan med laptopen i knät från 20-22, borde också se till att bryta det mönstret känner jag.

 2. Sue says:

  Ja du, det där med att fastna med laptop/dator vet jag allt om… Har tagit mig ifrån det riktiga tv-träsket men istället fastnat i datorträsket. Får se om det kanske kan bli något att jobba på 2011 🙂

 3. Syster Yster says:

  Seriöst… enda anledningen till att jag fortfarande ser på the Event är att det är så lite som går på SVT Play just nu! Och efter vaje avsnitt tänker jag att jag ska strunta i resten! Men nu har jag ändå sett alla, och får väl se det sista också, men nästa säsong blir det INTE!

  Jag menar, skådisarna är väl ok, men framför allt scenerna med de yngre förmågorna (mr helt vanlig kille som förvisso kan hacka sig in på vad som helst och ms bölande våp ena sekunden och ms iskall superbrud nästa) får mig bara att tycka synd om dem. Skådespelarna alltså. Som får dras med det manuset!

  Oh, tur att vi inte kom in på det här när jag var uppe – jag hade aldrig kunnat sluta! :mrgreen:

  Så mitt tips är att the Event *lätt* borde kunna släppas till nästa säsong … 😉

 4. Sue says:

  Haha, jo jag kan hålla med dig, men kanske blir det ändå nästa säsong fast jag har inte bestämt mig ännu. Beror på vad som finns under våren.

 5. Sandra says:

  Hej

  Ser att du gillar serier lika mycket som jag.
  Kolla gärna in en sajt jag byggt för sånna som oss:
  http://www.bytDVDbox.nu

  Bra om man inte har så mycket pengar.
  Hej!

Kommentera