Slumpad post: Goda kakor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Leta Bamse

| 2010-12-27, 22:16

En av våra sysslor, dock inte en favorit, är att leta efter Joels snuttis – Bamse. Vi har hittat honom på diverse konstigaställen såsom i pianopallen, i leksaksugnen och i diverse andra kärl.

Idag var Bamse helt plötsligt borta och vi letade allihop, överallt. Bamse var helt borta. Joel var urtrött och somnade i myshörnet utan Bamse. Vi fortsatte leta, men björnen var borta. Även Simon sprang runt och ropade på mysbamse.

Vi väckte Joel efter 20 minuter och fikade lite och sen var det bara att leta igen. Joel gick upp före mig och efter två sekunder har han Bamse i handen. Jag frågade var tusan han hittade honom. Han hade hängt på handtaget till toaletten, på insidan. Hade varit inne på toa säkert tre gånger och letat…En kommentar to “Leta Bamse”

  1. […] senaste året har det varit några tillfällen som mysbamse har varit omöjlig att hitta vid läggning. Max har han varit borta två nätter före […]

Kommentera