Slumpad post: SMS-avisering
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tison, Anette: Barbapapas nya hus

| 2011-01-20, 7:35

När Joel fick syn på den så ville han genast titta i den. Sen satt han en bra stund och bläddrade. Mumlade rätt mycket och pekade på de lite halvläskiga maskinerna i boken. När han gått igenom den två gånger frågade jag om han vill att jag skulle läsa den för honom. Självklart!

Läste den två gånger, och andra gången var Simon med. Sen satt Simon och bläddrade. Båda tycker nog att den är lite läskig när maskinerna kommer och det förstår jag för de har verkligen lyckats rita dem så man förstår att de inte är vänligt sinnade.

På kvällen ville Joel att jag skulle läsa igen. När jag läst den två gånger så fick det räcka tyckte jag (skulle träna) men han hade kvar boken och tittade i den själv.

Så här intresserade av en ny bok har jag aldrig sett barnen men de fullkomligt slukade den. Givetvis är det maskinernas förtjänst även om de gillar barbafamiljen. Tror vi kommer att ha mycket glädje av den här boken framöver!Kommentera