Slumpad post: Skidskola
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Söderlund, Ann: Men vi knullar ju ändå inte

| 2011-02-18, 21:51

Besviken. Andra saker jag läst av Ann har varit mycket bättre. Den här kändes blurrig för mig. Visst fanns det lite igenkänningsfaktor och visst fanns det lite roliga bitar men mest kändes det som att jag läste för att få slut på den.

Titeln känns mest som ett sätt att fånga läsare. Jag tror jag hade förväntat mig ännu mer på djupet men så kom bara allt ytligt. Visst lite underhållning för stunden men inget mer än så. Då är familjens projektledar-boken bättre för där fick jag iaf tänka lite mer på min egen situation även om jag inte kände igen mig i författarens.

Eller så var jag i fel mode för en så här bok nu? Ska nog läsa någon ren skönlitteratur nu och drömma mig bort. Synd att Simonas nästa bok kommer först nästa år. Tur att jag fick boken av Ango!Kommentera