Slumpad post: Koll på maj
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sömnad pågår

| 2011-03-16, 19:14

I måndags hämtade jag ut tyg som genast tvättades och tanken var att jag igår kväll skulle sätta fart och sy. Tyvärr var jag helt däckad efter en heldag på jobbet med möten från 9-17 (inkl möteslunch). Så ikväll var det bara att sätta fart.

Planen är att sy byxor och mössor till de barn som vi ska träffa i Säfsen – tre förutom Joel och Simon. Drakbyxor har ju våra barn redan så tre byxor har jag ikväll klippt ut och sytt ihop, nu “endast” benmudd och midja kvar. Imorgon blir det att klippa ut mössor och sy dem vilket ju går väldigt fort eftersom det inte är några muddar eller annat jox.

Roligt när man kommer igång!! Men nu blir det paus för crossen lockar och det är dax att testa ryggen.En kommentar to “Sömnad pågår”

  1. […] av byxorna går så sakteliga framåt. Ikväll blev det mudd på benen så nu är det endast midjan kvar. Nu […]

Kommentera