Slumpad post: Färre besökare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Connelly, Michael: Fågelskrämman

| 2011-03-21, 21:44

Hade förväntat mig en bok om Harry (läser ju inte på baksidan så jag visste inte) så det tog några sidor innan jag vande mig. Gillade ju Poeten som även den handlar om Jack. Tyvärr är det ju som vanligt så att jag inte minns knappt något alls därifrån.

Nåja, halvspännande i början och sen helt plötsligt sög det tag sådär som det ska göra och jag kunde knappt släppa boken. Några vändor på slutet tappade den lite fokus med alldeles för ingående tekniska beskrivningar vilket var synd för man tappade lite läsflytet, men den tog sig igen. Ett tag trodde jag även att boken skulle ha ett öppet slut så att det fanns plats för en uppenbar fortsättning men så blev det inte och det är jag tacksam för.

Klart läsvärd – såklart.  Som alla böcker av Connelly 🙂
Nu hoppas jag nästan att nästa bok handlar om Jack, eller kanske om både honom och Harry? Klart är i alla fall att oavsett vem den handlar om kommer jag att läsa den, gillar Connelly!3 kommentarer to “Connelly, Michael: Fågelskrämman”

  1. Syster Yster says:

    Jojo – jag satt just igår och konstaterade att jag har inte mindre än fyra Connelly-böcker att ta igen! Fast jag vill ju läsa dem på originalspråk… men det är gôtt att ha något att se fram emot! 😀

  2. Sue says:

    Ah så trevligt. Såg när jag surfade in på hans hemsida att jag har tre böcker framför mig varav alla mer eller mindre verkar handla om Harry! Funderar på att fråga Norstedts när de kommer ut här…

  3. […] « Connelly, Michael: Fågelskrämman Lövenstam, Sara: Udda […]

Kommentera