English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tvåårskalas

| 2011-04-17, 23:10

Tänk att det redan gått ett år sen vi senast hade kalas för Simon och vad avlägset Joels tvåårskalas känns. Tiden går fort!

Nåja, idag samlades ett femtontal personer (vuxna och barn) för att fira Simon. Det fikades, pratades, lektes (ute i det underbara vårvädret) och fiskdammades – såklart. Joel var extremt behjälplig vid paketöppningen och även med att testa de leksaker Simon fick. Mycket duplo vilket uppskattades. Både motorcykel och ambulans skulle med i sängen vid läggdax.

I slutet av kalaset kom de på att det var mycket roligare att rita med asfaltskritor på staket och leksakshus, än på marken så nu hoppas vi på regn 🙂 Framtida klottrare kanske?2 kommentarer to “Tvåårskalas”

  1. […] dagens kalas så åt vi lunch och la Simon. Sen kom Elin och passade barnen så att vi kunde städa festlokalen […]

  2. […] Simons kalas så hade vi givetvis fiskdamm och i helgen hittade Joel fiskespöt. Sen dess har han lekt […]

Kommentera