Slumpad post: Koll på november
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mera busbollar

| 2011-07-22, 16:25

När Strömming gick ut med att hon skulle ta hem busbollar i lila kunde jag inte låta bli. Att det sen även blivit lite annat känns bara naturligt 🙂

  • Lila iris visa i ekologisk bambuinterlock. Har själv en tröja i detta fantastiska tyg och när mamma tillfrågades om hon ville har fler tröjor fastnade hon för det tyget.
  • Gul iris visa i ekologisk bambuinterlock. Absolut sista biten Susanna (Strömming) hade och jag kunde inte låta bli. Har inte bestämt vad det ska bli ännu dock. Tydligen har den funnits i grönt oxå. DET hade jag gillat. Gäller dock att vara med när det finns…
  • Lila busbollar i interlock. Simon älskar lila och även busbollar så något till honom blir det helt klart.
  • Rosa folklore fish. Gillade den inte alls när den kom i rosa och blått. Sen när jag sett kläder i det har det sett underbart ut men när jag väl fick tummen ur var det blå slut och detta var sista biten rosa. Oklart vad det blir av det.


3 kommentarer to “Mera busbollar”

  1. […] i lila iris visa till mormor. Mönster finns, bara att skära ut och […]

  2. […] mamma var här i våras så fick hon önska lite. En sak hon önskade var en tröja i samma tyg som jag har fintröja i men med samma mönster som hennes […]

  3. […] tyget så fort jag såg det, särskilt med tanke på att jag redan hade det i brunt. Hade det varit jersey hade jag sytt coolt […]

Kommentera