Slumpad post: Urnsättning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hemligt tygpaket

| 2011-08-18, 13:10

Gruppen sytokiga på facebook är farlig. Har blivit tygknarkare sen jag gick med där. För någon vecka sen la en av tygleverantörerna, Liandlo, ut på sin sida att de hade hemliga stuvpaket. Har av någon anledning inte riktigt fastnat för deras tyger tidigare. Jag såg det kanske 40 minuter senare och då var de slut, men det insåg jag först efter att ha insett att det vore ett mycket bra sätt att testa tygerna. Blev mycket besviken och i inlägg i sygruppen så var det flera som var mycket nöjda med sina inköp och många lixom jag som var för sent ute.

Senare på kvällen när jag satt vid datorn så ploppade det upp att de hade två paket till. Snabb som en vessla beställde jag ett, och en meter av ett tyg som jag gillar. Trots att hyllorna här hemma svämmar över av tyger…

Nåja, igår kom paketet och jag kommer definitivt att handla där igen. Kanonfina tyger.

 • En elefant balanserade, turkos jersey. Ca 1 meter. Hittade ett hål i tyget men annars inga fel. Byxor, tröjor, mössor får se vad det kan bli.
 • Fem små apor, grön jersey. Ca 1 meter.Här har jag inte hittat några direkta fel faktiskt. Blir nog tröjor av detta, eller byxor, eller mössor.
 • Turkos klöver, jersey. Ca 25 cm. Kort bit med lite streck på men kommer bli perfekt till trosor. Joel gillade det överraskande nog och ville ha kalsonger i det.
 • Traktortyg, gul jersey. Här beställde jag 1 meter och fick 1 meter i tygpaketet. Kanske att ena tyget har lite suddigare streck men inte säker. Efter tvätten kan jag inte direkt skilja dem åt. Här blir det en del byxor tror jag. Kanske även tröjor. Finns ju tyg att ta av!

 8 kommentarer to “Hemligt tygpaket”

 1. sandra says:

  ÅHHHHH om du inte hittar något att sy aptyget med skulle en liten språkpåse i det tyget vara TOPPEN 😉 så kan man sen lägg i fem små apor, en liten säng, och en telefon…och HEPP! har man en toppenpåse med en rolig ramsa i 😉 …så… 🙄 blir det över en bit så vet du vad du kan sy och sända till en skåning 😆 …fniss

 2. Sue says:

  Självklart ska jag fixa det. Vad ska det vara för mått på den? Knytband i öppningen eller hur brukar ni ha?

 3. sandra says:

  Wohoooo vad glad jag blir…gör hur du vill….vilket som är lättast…knytband är kanon om du kan det 😛
  Mått …tja…behöver inte vara så stor…typ som en halv A4.

 4. Sue says:

  Det ska vi nog kunna ordna :mrgreen:

 5. sandra says:

  😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛

 6. […] verkligen det här tyget och det är skönt med jersey i byxor så här […]

 7. […] aptyg från Liandlo för ett tag sen och då önskade Sandra en liten sångpåse av tyget om jag inte kom på något […]

 8. […] vimse spindel i jersey. Älskar deras tema med sånger och ramsor. Har ju några sen tidigare så jag kunde inte låta bli […]

Kommentera