Slumpad post: Fredag
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fordonströjor

| 2011-09-05, 7:46

Fick lite blodad tand av byxorna och satte genast igång med tröjor. Grabbarna fick välja. Joel går igång på det där och pekar hej vilt i tygskåpet. Till slut enades vi om fordonstyget, en ärm i varje färg och sen var sin färg till mudd och fållsöm. Tycker resultatet blev kanonbra!

Måste dock göra halsringningen lite mindre till Simon nästa gång. Satte storlekslappen på Joels tröja på framsidan…  Testade att sy en stickning vid halsmudden. Joel fick med tvillingnål och Simon enkel. Vet inte vilken jag gillar bäst. Får nog testa en gång med att sy ena tråden på mudden och andra på tröjan.

Har nu börjat sätta namnlappen på utsidan i sidsömmen och tycker det ser proffsigt ut 🙂

Mottagare: Simon & Joel
Mönster: Raglantröja men lite ändrat mönster här och där. Typ storlek 98 och 110. 
Material: Fordonsmönstrade tyger från Mjuka tyger. Mudden vet jag inte var den kommer ifrån.Kommentera